byliny jaka ziemia

Idealnie, wnętrza będą dobrze dopasowane do atmosfery, jak również menu i unikalną moc przyciągającą w restauracji tak, że klienci doświadczają jednolitą poczucie rzeczy dopasowania i sensu. Na przykład dobre jedzenie może być nękany przez tanie meble Formica i dekoracji czerwone i żółte kolory farb zdobiących ściany i podobnie wspólny hamburgera można marnować pieniędzy instalowania kosztownych greckich kolumn i marmurowe podłogi.

Uznaje się obszar, gdzie niedoświadczeni firm i restauratorzy często przepłacać bez ładu i składu pod fałszywe wrażenie, że ludzie często są bardziej skłonni do wydawania pieniędzy i na pewno będą czuć się jak mieli ulepszoną doświadczenie, jeśli jedzą w drogich okolicy. Niestety, spędzając znaczną ilość pieniędzy na wnętrza zbudować wszystko, co zwykle się dzieje, nie ma wystarczającej ilości pieniędzy z restauracji, aby pozostać otwarte, póki nie osiągnie próg rentowności. Wraz z wynajmujący kończy się pozyskiwaniem i kosztownie przerobione pusty budynek. To jest naprawdę to obszar, gdzie może to być opłacalne szczypta groszy i zawiesić najniższą kwotę kwotę pieniędzy, a jednocześnie jest pewien, że wnętrza spełnia oczekiwania określone przez menu i pozycjonowania z restauracji.

Na szczęście podczas korzystania talenty dobrego projektanta i wykorzystanie artystycznych tkanin malarskich i niedrogich dekoracji ściennych drogie i wyrafinowany wygląd może być przeprowadzone z dość niskiej jakości i mniej bogate w wnętrzach cenowych podobnie zaakceptowania projekt może być przeprowadzona z stosunkowo niskie nakłady gotówki.

Ostatecznym Podręcznik do szybkiego i łatwego tworzenia „gwarancję, aby uzyskać finansowane” Restauracja biznesplan został stworzony przez autora, byłego właściciela restauracji i pełnego czasu konsultant biznesowy startowy Matt Remuzzi, właściciel strony internetowej CapForge.com, jeden z najpopularniejszych węzłów internetowych informacje na temat rozpoczynania działalności gospodarczej.

Artykuł dzięki: